Kaart van de week..... OM

Om

Als we de schepping terug zouden volgen tot de bron, zou dat leiden naar een lichtpunt waaruit de hele schepping is ontstaan. Dit lichtpunt bestaat ook in uw hart. Het straalt een klank of vibratie uit die resoneert door de hele schepping.



Deze kaart is vandaag in uw reading verschenen om u te herinneren aan de onbegrensde creatieve kracht, genezing en wijsheid die u kunt bereiken via dit gewijde geluid. Probeer de volgende meditatie telkens als u voelt dat u weinig energie hebt of op een bepaalde manier uit balans bent.





Ga rustig zitten. Concentreer u op uw ademhaling. Als u zich ontspant, zult u een lichtpunt voelen in het gebied rond uw derde oog, het punt tussen uw wenkbrauwen. Voel de vibratie en klank die van daaruit door uw geest en lichaam stromen. Er zijn zeven belangrijke energiecentra: krooncentrum- boven uw hoofd, derde oog- het punt tussen de wenkbrauwen, keelcentrum, hartcentrum, plexus solaris of zonnevlecht, sacraal centrum, en basiscentrum- onder aan de wervelkolom. Concentreer u een voor een op deze energiecentra en voel hoe ieder centrum geneest en in balans wordt gebracht door de vibratie van de oneindige klank Om. Voel hoe uw energiepeil stijgt terwijl u zich concentreert op de gewijde klank van het universum.


Deze meditatie kan, als ze dagelijks wordt uitgevoerd, helpen om u te genezen en inspireren.

Reacties