maandag 26 maart 2018

Kaart van de week- Hemelse muziek

Hemelse muziek

U staat op het punt om een positieve en vruchtbare periode binnen te gaan waarin u het eheim zult ontdekken van een geïnspireerd en vervuld leven.

Deze kaart is een affirmatie van uw spirituele vooruitgang.

Uw engelen en gidsen laten u weten dat, hoewel zij begrijpen dat uw reis vaak moeilijk is geweest, de nieuwe fase van uw leven wonderlijk en plezierig zal zijn.


U hebt een bewustzijnsniveau bereikt dat u gemakkelijk door de komende periode zal leiden en waarvan de climax u zal laten resoneren op een hogere en fijnere frequentie.Muziek kan helpen toegang te krijgen en gemakkelijker af te stemmen op deze hogere frequenties. Luisteren naar muziek die u inspireert en raakt doet heilige waarheden die lang zijn vergeten ontwaken.

Omdat deze oude waarheden afkomstig zijn van een hogere vibratie kunt u er alleen toegang toe krijgen via de vibraties van geluid. U kunt deze kennis niet in woorden uitdrukken omdat zij van nature multidimensionaal is. U kunt er echter wel op afstemmen als uw vibratie hoger wordt en daardoor zult u nieuwe manieren ontdekken om de wereld te bekijken.

U zult een bron van wijsheid en inspiratie worden voor velen die uw pad kruisen, gewoon vanwege de energie en vibratie die u in u hebt. De nieuwe energie waar u toegang toe krijgt, zal opkomen als een diepe, innerlijke kennis die u een nieuw perspectief geeft op het leven.

In de toekomst kunt u deze energie misschien gebruiken om anderen te helpen toegang te krijgen tot deze geluidsvibraties.
Reiki of andere vergelijkbare vibrationele methodes zijn een uitstekens hulpmiddel voor dit proces.


~*~

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor je reactie