Keltische bomen kaartlegging

Zoeken, verborgen geheimen, de lantaarn die het pad verlicht, de behoefte om iets belangrijks te beschermen, ziel, ontdekking, licht in de duisternis brengen, verborgen schat, verlichting, helderheid, herstel, de pot met goud aan het einde van de regenboog.

Beschrijving
De Uilleand/Kamperfoelie staat voor verborgen geheimen die we moeten ontdekken. De slingerende takken staan symbool voor het labyrint en de weg naar ons innerlijke leven. De kluizenaar of de oude medicijn-vrouw houdt de lantaarn vast terwijl wij de reis naar ons innerlijk maken. Er liggen een grote schat en veel kennis op ons te wachten, maar dan moeten we wel aan deze reis beginnen. We moeten datgene helen wat ontkend of verdrukt werd. We moeten dit voorzichtig aanpakken en onze spirituele helpers vragen het donker te verlichten en het pad van de verlichting voor ons te beschijnen. De ogham voor deze plant is Uilleand en de letters zijn UI, P en PE. Hij wordt voorgesteld door botten die gevormd worden door de wijsvinger en de middelvinger van een hand over elkaar te slaan.


Uilleand/Kamperfoelie in een legging

De Kamperfoeliekaart in een legging heeft te maken met de zoektocht naar innerlijke kennis. Deze bloeiende klimplant helpt ons om een onderscheid maken tussen waarheid en leugen en om te kiezen voor wat echt de moeite waard is. Deze kamperfoelie is een bondgenoot. Hij biedt ons bescherming en herinnert ons eraan dat we trouw moeten blijven aan onszelf. Hoewel er heel veel afleiding is op je weg, staat deze plant voor een geconcentreerde reis naar je eigen innerlijk en naar je ziel. Hij staat voor een spirituele reis en moedigt je aan om te blijven Ieren, je ware aard naar buiten te brengen en te evolueren.

De kamperfoelie kan je ook laten weren dat het tijd is om een licht te zijn voor anderen, zodat ook zij de mysteries kunnen zien en de schat van hun innerlijke leven kunnen ontdekken. Door steun en inzicht te geven, kun je licht brengen in de duisternis van anderen en ze de kracht geven om aan hun eigen reis naar hun innerlijk te beginnen.

De nadruk ligt op ontdekkingen. Wees bereid om meer te weten te komen over je eigen innerlijk en dat te onderzoeken. Zie jezelf als een archeoloog en onderzoek de lagen van je eigen innerlijke wereld. Er zijn daar heel veel verborgen schatten. Hoewel je misschien dingen opgraaft waar je het moeilijk mee hebt, breng je ook licht op donkere plekken en licht werkt helend. Verder kom je weer in contact met je eigen gaven en talenten en kun je jezelf beter uitdrukken.

Vergeet niet dat jouw omgeving een invloed heeft op je DNA. Licht en liefde helpen om de gezonde patronen in je genen te activeren. Leer om positieve gedachten, gevoelens en daden te koppelen aan oude negatieve gewoonten. Neem je verantwoordelijkheid voor het scheppen van een omgeving waarin geluk en gezondheid hoogtij vieren.

Boodschap
Ik ben de Kamperfoelie en ik schenk jou de zalige geur van mijn bloemen. Ik trek schoonheid aan en bied de kolibries en de bijen zoete nectar. Het is mijn taak om je te herinneren aan je eigen zachtheid en aan je vermogen om goede dingen aan te trekken in je leven. Je trekt schoonheid aan als je kiest voor mooie gedachten, gevoelens, daden en activiteiten.

Je kweekt nieuwe dingen. Laat jezelf spontaan ontwikkelen; kweek in jezelf tuinzaden van liefde en goede bedoelingen. Volg de spiraalvormige weg die ik in mijn groei vorm en weet dat dit ook de manier is waarop jij groeit. Volg de spiraal naar je eigen middelpunt en weer terug. Wat verborgen is, kun je vinden. Schenk aandacht aan synchroniciteit en dromen. Dat zijn je bondgenoten in de ontdekkingstocht naar je eigen innerlijke kennis en je ware aard.

Diep in je hart zitten wensen, dromen en verwachtingen. Er ligt een grote schat in jou verborgen. Breng deze innerlijke middelen aan het licht zodat je ze kunt delen. Activeer ze. Ze zijn de sleutel tot de verlangens van je ziel en tot je spirituele reis.


~*~

Reacties