Kaart van de week



Aradia

Het is tijd om een aantal van uw overtuigingen te testen en kritisch te bekijken. Bekijk ze objectief. Probeer de overtuigingen te identificeren die u belemmeren om vooruit te komen en meer plezier te hebben. We nemen veel van onze overtuigingen over van onze familie, onze vrienden en de maatschappij waarin we leven. Laat alle overtuigingen die voortkomen uit angst los en vervang ze door liefde, want liefde is een eindeloze bron van
creatieve kracht.

Dit is een goed moment om andere culturen te bestuderen en uw spirituele kennis en bewustzijn te verbreden. Bekijk overtuigingssystemen uit het verleden en heden. Misschien kunt u een aantal nieuwe overtuigingen overnemen als die goed aanvoelen voor u. Onderzoek en observeer en sta open voor alles. Verbreed uw horizon. U zult zien dat het leven een rijk en kleurig tapijt is dat is gemaakt van eindeloze waarheden en gezichtspunten en vol zit met verleidelijke geuren. Geef u daaraan over!

Aradia was een vrij controversiƫle vrouw die rond de veertiende eeuw in Italiƫ leefde. Ze stond bekend als de Heilige Heks door haar liefde en medelijden met de aarde en de hele mensheid. Ze leefde het leven waar ze in geloofde en was een inspiratiebron voor velen, hoewel ze op de brandstapel had kunnen terechtkomen als ze werd betrapt bij het uitoefenen van haar oude rituelen. Die waren gebaseerd op liefde en respect voor de natuur, het leven en de hele schepping.

Mijn gevoel bij deze kaart
Liefde is de sleutel voor vrijheid en geluk. Het is goed om open te staan voor anderen.
Verder is het goed om altijd bij jezelf te blijven ook al keuren anderen jouw mening of manier van leven af.

~*~


Reacties