Kaart van de week

 

Het Universum


Kom. open de gouden deuren

en ga het universum binnen.

De eeuwigheid bestaat in uw hart.


Dit leven is slechts een droom- neem het dus niet te serieus. Luister naar de wind die waait door de bomen, voel hoe hij uw gezicht streelt en voel hoe het leven gracieus meebeweegt op een universeel ritme. Wees één met de oneindige stroom van de natuur, ga erin mee, rust in haar beschutting en laat uw hart genezen. De natuur en het universum zullen alle lagen waar u niets meer aan hebt, wegnemen. Blijf niet hangen in uw illusie, die alleen maar duisternis brengt, maar voel in uw hart een oneindige gloed- de gloed van liefde. Heb vrede met de veranderde seizoenen en u zult niet langer dromen van de zomer als de winter komt. Laat uw angsten los en wees één met ieder seizoen in uw leven. Aanvaard genadig alles wat komt en onthoud dat alles de wil is van degene wiens licht de schepping vult. Loop niet in de duisternis van de nacht zonder de gloed van liefde in uw hart. Laat uw geest rusten en voel de gloed van de maan, voel de onderlinge verbondenheid van alle dingen.

Versmelt met de geest van de natuur, want die zal u helpen om alle obstakels te overwinnen. Wees één met alles, want alles is één. Voel de vlam van de liefde in uw hart branden.

Sluit uw ogen en laat uw geest terugzweven in de tijd, door oude nevels, naar het begin. Hoe verder u teruggaat, hoe dichter u komt bij het nu, want de tijd is slechts een illusie die dit oneindige moment maskeert. Wees stil want in uw afzondering zult u de kracht van het nu ontdekken. Deze kaart is een zegen van het universum.

 

 ~*~

Reacties