Even een kaartje

 


Creativiteit

Uw creative kracht is veel groter dan u zou denken- net zo groot als van iedere kunstenaar die ooit op aarde heeft rondgelopen.

Creativiteit is zuiver spirituele energie. Creativiteit is de essentie van God-Godin die zich uit via u. Door de creatieve kracht in uzelf te ontsluiten zult u meer plezier en verwondering in uw leven creëren. Creativiteit bestaat in oneindig veel vormen; ze kan worden geuit in uw werk, ontspanning en relaties. Al deze dingen zullen groeien en veranderen op manieren die u nooit voor mogelijk hebt gehouden. Laat angst of zorgen die u misschien hebt over creativiteit los. Zet alle kritische beoordelingen aan de kant en uit u precies zoals u zich voelt.

Maak u geen zorgen over wat anderen misschien denken. Laat vooroordelen los en laat u volle expressie tot uiting komen.

Begin met een dagboek waarin u kunt uiten wat u denkt en voelt. Schrijf alles op wat in u opkomt. Ook uw dromen en wensen... laat uw fantasie de vrije loop! Het is belangrijk dat u zich veilig voelt om alles wat u wenst op te schrijven zonder bang te zijn dat iemand anders het zal lezen, dus houd uw dagboek privé. U kunt ook schilderen of tekenen hoe u zich voelt. Nogmaals,denk niet na over wat u wilt schilderen of tekenen. Maak gewoon plezier en laat uw intuïtie en gevoelens zichzelf uiten zoals ze willen. Ieder tekeningetje dat u maakt, al denkt u zelf dat het gekrabbel is, is een uiting van van iets en maakt iets vrij. Als u ervoor kiest te werken met kleur, kies dan de kleuren waar u zich door aangetrokken voelt zonder er veel over na te denken. Probeer de resultaten van deze creatieve processen niet te beoordelen. Uit gewoon uw innerlijke gevoelens. 

Creativiteit is de levenskracht in uzelf. Creativiteit is uw innerlijke kind dat verlangt naar vrijheid van expressie.


~*~

Reacties