Kaart van de week- Wijsheid van het Universum

 

Compassie

U bent een juweel. Ook als u dat misschien niet ziet, Laat door alles dat u ziet als imperfect een groter licht heen stralen. Zelfs in de duisternis bent u oneindig licht.

Kuan Yin, in het boeddhisme bekend als de godin van compassie en genade, is vandaag in uw reading verschenen om u te vragen om meer compassie te hebben met uzelf. Zij vraagt u om na te denken over de vele keren dat u kritisch dacht over uzelf. Probeer deze negatieve gedachten te vervangen door positieve en liefdevolle.

Uw geest leeft altijd in perfectie, ook als u vanuit het fysieke vlak misschien vindt dat u niet echt perfect bent. Perfectie bestaat in alle dingen, ook als we dat misschien niet altijd zien. Alles is perfect en alles is heilig.

Onthoud dat de fysieke wereld eigenlijk de geest is gekleed in materie. Vanuit een spiritueel standpunt is het leven een spel dat als enig doel heeft ons te herinneren wie we echt zijn. U bent een oneindig wezen van liefde en licht en hoewel uw gedachten in veel dingen imperfectie zien, is alles in feite perfect precies zoals het is. Alles dient een doel, anders zou het niet blijven bestaan. Probeer niet uw fouten te perfectioneren. Aanvaard ze. Houd van uzelf zoals u bent. Zie dingen met compassie en u zult de onderliggende schoonheid in alle dingen zien.

Mijn visie
We leven nu in een donkere tijd, we leven midden in de Coronatijd, waarin we niet kunnen doen wat we graag zouden willen doen.
Dit is een tijd waarin we te maken hebben met grote onzekerheid en angst voor wat de toekomst gaat brengen. Vergeet niet dat er altijd ergens licht te vinden is want jijzelf bent het licht.
Zonder donker zou licht niet bestaan. 

Wil jij ook een gratis kaartlegging in je mailbox ontvangen , kijk dan op: kaartaanvraag

~*~

Reacties