Kerst 2020

 



De kerstdagen zitten er weer op. Dit keer hebben we het niet met het hele gezin maar gespreid gevierd.
Dit vanwege Corona die het hele jaar 2020 boven ons hoofd hangt. Niet alleen in Nederland maar heel de wereld. We mogen maar drie mensen ontvangen en moeten ook letten op 1,5 meter afstand.
Wij hebben twee kinderen, ieder met een man/vrouw en een kleinzoon.

Kerstavond hebben we met zijn tweetjes gezellig thuis gevierd. We hebben kerstmuziek gedraaid en samen gegourmet/bakplaat. Een lekker wijntje erbij  🍷..... Smullen en genieten van elkaar.❤️
Daarna een film en series gekeken en cadeautjes gegeven aan elkaar.
Ik ben goed verwend en heb oa. pastelpotloden van STABILO CarbOthello gekregen. Binnenkort ga ik daarmee aan de slag.




 



Eerste kerstdag zijn we 's middags naar onze dochter, schoonzoon en kleinzoon geweest. Ze hebben heerlijk voor ons gekookt. Nu maar hopen dat we niet ziek worden want afstand houden van een klein dondersteentje van net 2 jaar gaat dus niet. Die kruipt gewoon tussen opa en oma en wil boekjes lezen ed. 


Tweede kerstdag zijn we bij onze zoon en schoondochter geweest. Onze zoon had heerlijk gekookt.
Dit keer geen Aziatisch wat hij meestal doet sinds hij getrouwd is en dat ook heerlijk kan maar gewoon Hollands en dat was ook heerlijk.

Wij hebben fijne dagen gehad en hebben ons zoveel mogelijk aan de maatregelen gehouden maar constant 1,5 meter afstand blijft moeilijk maar we hebben ons best gedaan.

Nog een paar dagen dan zwaaien we horrorjaar 2020 uit en verwelkomen we 2021. Hopelijk worden de meeste mensen gevaccineerd en brengt dat geen narigheid met zich mee.


Ik wens iedereen een fijne jaarwisseling en een goed, gelukkig, gezond en hopelijk weer een "normaal" 2021 toe.

♥️groet van Maria

~*~

Reacties